Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Integritetspolicy

VILKA VI ÄR

Vi är Smartfilm i Malmö AB. Ett privatägt filmproduktionsbolag baserade på Limhamn i Malmö. Vår webbplatsadress är: https://www.smartfilm.se.

 

 

VILKA PERSONUPPGIFTER VI SAMLAR IN OCH VARFÖR VI SAMLAR IN DEM

Kunduppgifter

 Vi sparar generellt bara personliga uppgifter i form av kontaktinformation och relevant företagsinformation för kunder som vi har avtal med samt, för att kunna uppfylla våra uppdrag. Vi sparar personuppgifter för avtalskunder i 10år i bokföringssyfte.

 

Medverkandeavtal

Vi sparas också kontaktinformation och betalningsinformation för medverkande i de produktioner vi framställer till våra kunder. Vi sparar personuppgifter för avtalskunder i 10år i bokföringssyfte.

 

Mailutskick

Kontaktuppgifter som vi samlar in för att skicka ut inbjudan till events och övrigt marknadsföringssyfte sker aldrig utan samtycke. Vidare information finns att tillgå via utskicken. Självklart kan registrerade mottagare när som helst se sin egen information, uppdatera eller välja att informationen tas bort.

 

Kontaktformulär och generellt om Cookie-filer på hemsidan

 Om du skickar ett meddelande via kontaktformulär vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver till oss. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Vi sparar ingen aövrig information om besökare på hemsidan. 

 

ANALYS

 

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte dina uppgifter med någon annan. Uppgifterna används enbart för att kunna utföra de tjänster som du som kund beställer av oss. Självfallet behandlar vi dina uppgifter med största respekt.

 

Hur länge vi behåller era uppgifter

Vi sparar personuppgifter för avtalskunder och medverkande i 10år i bokföringssyfte. Kontaktuppgifter för mailutskick som saknar kundavtal med oss sparas i högst 2år utan att vidare samtycke har inhämtats.

 

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan alltid få reda på vilka personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala (i första hand i bokföringssyfte) eller säkerhetsändamål.

 

Kontaktinformation

Aktuell kontaktinformation hittar du alltid här på hemsidan under kontakt. Du är förstås alltid välkommen att kontakta oss om du skulle ha frågor eller synpunkter kring vår hantering av personuppgifter i enighet med EU:s gemensamma Dataskyddsförordning (GDPR). Eventuella klagomål hänvisas i enighet med Dataskyddsförordningen direkt till Datainspektionen (www.datainspektionen.se).